hofleverancierHofleverancier sinds 2005

MAGAZIJN

De motorenwerkplaats met een 24-uurs servicedienst, revisieafdeling en inbouwafdeling maakt het voor Vink diesel bv noodzakelijk om een goed geoutilleerd magazijn te onderhouden. In dit magazijn liggen duizenden nieuwe en gereviseerde onderdelen, die nodig zijn voor de snelle en vakkundige uitvoering van de werkzaamheden van de bovengenoemde afdelingen.

Onderdelen die niet op voorraad zijn, kunnen binnen 24 uur op locatie beschikbaar zijn.

De kwaliteit van onderdelen is zeer belangrijk, originele onderdelen hebben een gegarandeerd hoog kwaliteitsniveau. Alle originele onderdelen worden door de fabrikant pas vrijgegeven na het goed doorstaan van zware laboratorium- en werkvloertesten.  

Voor bepaalde onderdelen is een ruilonderdeel een goed economisch alternatief om uw motor in topconditie te houden. De ruilonderdelen zijn een stuk goedkoper dan nieuwe onderdelen en kwalitatief net zo goed. Ze zorgen ervoor dat de levensduur van uw motor op een betrouwbare wijze wordt verlengd en zodoende het risico van dure downtime wordt geminimaliseerd.

Naast de grote voorraad DAF nieuwe onderdelen en ruilonderdelen kan het magazijn ook een groot aantal onderdelen leveren, die bij DAF niet meer te koop zijn.