De motorenwerkplaats met een 24-uurs servicedienst, revisieafdeling en inbouwafdeling maakt het voor Vink diesel bv noodzakelijk om een goed geoutilleerd magazijn te onderhouden. In dit magazijn liggen duizenden nieuwe en gereviseerde onderdelen, die nodig zijn voor de snelle en vakkundige uitvoering van de werkzaamheden van de bovengenoemde afdelingen.

Onderdelen die niet op voorraad zijn, kunnen binnen 24 uur op locatie beschikbaar zijn.

De kwaliteit van onderdelen is zeer belangrijk, originele onderdelen hebben een gegarandeerd hoog kwaliteitsniveau. Alle originele onderdelen worden door de fabrikant pas vrijgegeven na het goed doorstaan van zware laboratorium- en werkvloertesten.  

Voor bepaalde onderdelen is een ruilonderdeel een goed economisch alternatief om uw motor in topconditie te houden. De ruilonderdelen zijn een stuk goedkoper dan nieuwe onderdelen en kwalitatief net zo goed. Ze zorgen ervoor dat de levensduur van uw motor op een betrouwbare wijze wordt verlengd en zodoende het risico van dure downtime wordt geminimaliseerd.

Naast de grote voorraad nieuwe DAF onderdelen en ruilonderdelen kunnen wij ook een groot aantal onderdelen leveren, die bij DAF niet meer te koop zijn.

Onderdelen aanvragen

Vul een naam in
Vul een geldig e-mailadres in
Vul een telefoonnummer in
Vul het type motor in
Vul het onderdeel en een omschrijving in