hofleverancierHofleverancier sinds 2005

revisie-links

Service en revisie

Service

Met onze volledig uitgeruste servicewagens, gekwalificeerd personeel, een efficiente planning, 24- uurs servicedienst worden service werkzaamheden op locatie uitgevoerd. Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd.

Reparatie

Reparaties aan de installatie worden zowel op locatie, als bij ons voor de wal en in de werkplaats snel en vakkundig uitgevoerd. Door de ruim aanwezige expertise, 1e klas materiaalkeuze, ruime voorraad onderdelen wordt de doorlooptijd voor reparatie zeer snel uitgevoerd. 

Revisie

In onze goed uitgeruste revisiewerkplaats reviseren wij dieselmotoren en keerkoppelingen volgens fabrieksspecificatie. Tevens worden deelrevisies van cilinderkoppen, aandrijvingen, waterpompen, oliekoelers en warmtewisselaars hier in een geconditioneerde omgeving uitgevoerd o.a. met gebruikmaking van onze ultrasoon reiniger.

Verstuivers; het reviseren van verstuivers gebeurt in een afgesloten ruimte volgens fabrieksspecificatie op een moderne Hartridge testbank.

Onderhoud

Goed en gericht onderhoud, aangepast aan de bedrijfssituatie is van essentieel belang voor een bedrijfszekere installatie. Periodiek onderhoud of incidenteel onderhoud voorkomt onnodige stilligtijden, onvoorziene reparaties, verzekert het behoud van emissies en prestatie van de motor en draagt bij aan de bedrijfsefficiency. Onderhoudscontracten worden specifiek op de klant en toepassing opgesteld en voorzien geheel in de behoefde van de klant tegen vooraf afgesproken tarieven.